söndag 18 september 2011

Hösten från sin vackraste sida!!


Idag tog jag kameran under armen och åkte iväg på en fotorunda, solen lyser från en klarblå himmel och det är så gott som vindstilla... Det finns väl inget bättre än att åka runt och fota fina vyer en sån dag??

Igår hade vi en pysseldag här hemma - målade täcklagret på friggeboden, målade grundlagret på min skrivbordsstol och jag möblerade om... Jag flyttade mitt skrivbord till gästrummet, så nu har jag en egen liten blogghörna... Här kan jag även sitta och spåna på lite ritningar.. :)

*

2 kommentarer:

Madeleine Berglund sa...

Ååå vilken pysslig helg du haft, vad härligt. ;)

Själv sov jag nästan bort min, var så trött. Men det känns bättre idag dock. Ska på yoga efter jobbet och sen hem. Om jag orkar ska jag byta gardiner har jag tänkt.

Känner sånt sug att få sätta mig ner och måla med vattenfärg typ.. Och baka chokladbollar, muuums.

Icke att förglömma att nya avsnitt av det okända är ikväll, min stora favorit. ;)

Ja, du får nästan komma ner så jag kan visa allt jag köpt, haha.
Min pojkvän sa: Du har köpt mer kläder i London än vad jag gjort under tio år.. Ooops. =P

Idag regnar det och är mörkt. Tur att man kan vara inne och leka med barnen.

Kram kram
Madde

Hanna sa...

Jag tror att alla som har kommenterat den sagt att den är stor och själv tycker jag inte att den blev så värst stor. Hade gärna fått vara större och jag funderar på vad jag ska sätta dit för att göra den just det. :-) Jag funderar även på hur jag ska få dit nånting mer för det gjorde sååå ont.

Men om jag kommer fram till att jag aldrig kan göra det igen så är jag glad att jag tog till lite i storleken. :-) Jag tycker att det är så snyggt att ha nånting stort som klättrar upp efter hela sidan och nu har jag ju bara svansen som kryper bak på ryggen. Stjätnor skulle kanske passa men jag vet inte om jag vill ha det.