tisdag 31 maj 2011

Vilket tjafs!!

Fick ett samtal av M, som också är sjukskriven 50%, Försäkringskassan hade inte godkännt hennes arbetstider... Detta betyder att dom inte kommer att godkänna mina heller eftersom jag gjort likadant som henne... Om jag har arbetstid 7-12 så känns det gooode dumt att bara jobba 2,5 timmar, men det är så det ska vara... Vi tänkte att man borde kunna jobba 50% på hela perioden, ICKE!!

Idag ska jag jobba fyra timmar, 17-21 åsså hoppas jag att jag får tag på en av cheferna, för min egen chef har semester, innan jag ska iväg...

Hmmm??

*

1 kommentar:

Madeleine Berglund sa...

Hej Lina!

Åå vad kul att få höra från dig igen.

Ja, det här med försäkringskassan, hmf... Jag har tack och lov inte behövt ha något med dom att göra än så länge... För det verkar vara ett helvete, man får känslan av att dom är allt annat än samarbetsvilliga...Usch...

Jag hoppas verkligen att det löser sig till det bästa för din del.

Ja, livet är stort bakom bloggen och kameran. Jag har blivit jätte privat och det känns väldigt skönt faktiskt. Kanske blottar jag mer av mitt liv längre fram. :) Jag trivs med det privata, det känns som om att jag lever ett hemligt liv nästan, haha. ;)

Ååå vad kul med vinbärbuskar. Jag tokälskar vinbärssaft. Mums.

I helgen ska jag plantera potatis och de sista fröerna i pallkragar ute. Katterna kommer nog mest lunka över gräsmattan. Hihi. Sen ska jag faktiskt tapetsera och det ser jag fram emot. =)

Har du läst nya Lantliv? Jag har bläddrat i den, blev sååå inspirerad.
Kram Madde :)